Menü
Hírek
Fogászati röntgen és csontsűrűség mérés Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2012. augusztus 08. szerda, 08:23
Tisztelt Betegeink!
 
Lehetőség van fogászati röntgen és csontsűrűség mérésre a Szakrendelővel szomszédos épületben.
 
Human-Balance Kft.
 
Cím: 2481 Velence, Balatoni út 65.
 
Csontsűrűség mérés és fogászati röntgen
Mikó Nóra
Mobil: 06 70/945-1619

Bővebb információ:
 
Módosítás dátuma: 2012. augusztus 15. szerda, 12:02
 
Szakrendelés változások Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2012. július 17. kedd, 11:43

Tisztelt Betegeink!


Tüdőgyógyászati szakrendelésünket szeretnénk újraindítani. Dr. Lupkovics Gergely tüdőgyógyász szakorvos, a működési engedély birtokában megkezdi rendelését. A szerződéskötés folyamatban van. A szakrendelés valószínűleg kedden lesz elérhető. Pontos tájékoztatást a hónap második felétől Recepciónk ad. Dr. Jachymczyk György főorvos sebészeti-, proktológiai-, és stoma-gondozás szakrendelése augusztus elején újra indul. Előjegyzés a Recepción kérhető.  Az érsebészeti szakrendelést júniustól Dr. Turcsán Erik főorvos vezeti.  Hétfőnként Dr. Kállay Miklós szülész-nőgyógyász szakorvos rendel. A szakrendelésekre előjegyzés, beutaló birtokában a recepción kérhető. 

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 29. szerda, 12:36
 
Mell ultrahang Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2012. április 22. vasárnap, 11:37

Kedves Betegeink!


2012. május 1-től speciális mammográfiás ultrahang-szakrendelést indítottunk, elsősorban, de nem kizárólag 20-35 éves hölgyek szá-mára, akik az országos mammográfiás szűrési rendszerben életkoruk alapján nem vesznek részt. A vizsgálatokat minden érvé-nyes egészségbiztosítással rendelkező magyar állampolgár, társadalombiztosítási alapon, ellátási területünkről igénybe veheti.A vizsgálatokat Dr. Székely Miklós főorvos úr végzi, csütörtö-könként 8:00 – 10:00 óra között, aki ennek a szakterületnek többévtizedes gyakorlattal rendelkező, tapasztalt szakembere. A vizsgálatokra, beutaló birtokában a Recepción lehet időpontot kérni.

 
Tájékoztató a Velencei Szakorvosi Rendelőintézet működéséről Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2012. február 07. kedd, 10:02

 
Nappali kórházi szolgáltatásunkat illetően meglévő lakossági igényt sikerül kielégíteni. Az egészségügyi kormányzat által elvégzett rendeletmódosításokat követően augusztus elején beadtuk az ÁNTSZ-hez a szükséges működési engedély-módosítási kérelmünket. Új működési engedélyünk birtokában az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Finanszírozási Főosztálya az infúziós tevékenységet a finanszírozási körbe befogadta. A működési engedély és a finanszírozási szerződés alapján, szeptemberben belgyógyászati, ideggyógyászati és reumatológiai betegeinknél elkezdtük az infúziós kezeléseket. A tevékenységet szakmai szempontból dr. Szabó Péter belgyógyász, kardiológus főorvos koordinálja és felügyeli. A nappali ellátás keretében végezhető infúziós kezelések bevezetésével régi vágyunk teljesült. Helyben tudjuk nyújtani betegeink számára a szükséges kezeléseket, reményeink szerit a kórházival azonos szakmai színvonalon, korszerű, barátságos körülmények között. A tevékenység végzéséhez szükséges finanszírozási kapacitással a finanszírozási év végéig, október 31-ig rendelkeztünk, de az Egészségügyi Államtitkárságtól november és december hónapra is megkaptuk azt a kapacitást, amely működésünket folyamatosan lehetővé teszi. Az infúziós kezelésekre Kondor Éva vezető asszisztensnőnél, vagy a Recepción lehet jelentkezni.
A járóbeteg-szakellátás területén is szeretnénk szolgáltatásainkat bővíteni. dr. Felker Zsuzsa gyermekgyógyászati szakrendelését – a hatósági engedélyezési akadályok elhárítása után – november folyamán szeretnénk beindítani. Ezen a rendelésen a térség gasztroenterológiai problémákkal küzdő, illetve ételallergiás gyermekeit várjuk.

Szeretnénk újraindítani dr. Koródi Tünde főorvos diabetológiai szakrendelését is novemberben. Ezt a tevékenységet jelenleg részben dr. Szemenyei Tamás, dr. Németh Attila és dr. Kalmár József belgyógyász kollegák végzik belgyógyászati szakrendelés keretében.
A gyomor-bélrendszer betegségeiben szenvedők a gasztro-enterológiai szakrendelésen, a máj- epe-hasnyálmirigy problémákkal küzdők a hepatológiai szakrendelésen kapnak ellátást.

A Rendelőintézetben gyógymasszázs-szolgáltatás is folyik: Tunikolt Éva és Bárándi Miklós gyógymasszőrök minden nap a Recepción adott időpont alapján elérhetőek. A szolgáltatást az OEP nem finanszírozza. Az ellátás nemcsak szakorvosi javaslat alapján, hanem frissítő masszázsként, regeneráló masszázsként is igénybe vehető. (Részmasszázs: 20 perces 1500 Ft, 30 perces 2000 Ft. Teljes-test masszázs: 60 perces 3000 Ft)
Rendelőintézetünk otthoni szakápolási tevékenységet is végez. Ezt a szolgáltatást a kistérségi háziorvos kollegák segítségével lehet igénybe venni. A Rendelőintézet ezen a területen rendelkezik még szabad kapacitással.

Szakrendeléseink többségében az előjegyzési idők az országos átlagnál jobbak. Bőrgyógyászati szakrendelésünkön fokozott a lakossági ellátási igény, melynek következtében szeptember végére az előjegyzési idő meghaladta a két hónapot. A probléma kezelésére kezdeményeztük szakorvosi órakeretünk átcsoportosítását, melynek hatósági ügyintézési ideje 60 nap. Átmenetileg az előjegyzést erre a szakrendelésre kénytelenek vagyunk úgy korlátozni, hogy a területi ellátási kötelezettségi körünkbe nem tartozó betegeink figyelmét fölhívjuk arra, hogy Székesfehérváron a Bőr- és Nemibeteg Gondozóban az előjegyzési idő információink szerint közel egy hónappal rövidebb.

A Rendelőintézet kollektívája nevében kérem, hogy javaslataikkal, bejelentéseikkel továbbra is segítsék munkánkat.

Velence 2011. december


dr. Ferencz Péter
ügyvezető


Módosítás dátuma: 2012. augusztus 15. szerda, 12:34
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 4