Menü
Előjegyzés Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2011. július 05. kedd, 11:40

Miért célszerű előjegyzést kérni vizsgálatra?

Előjegyzésre bármelyik szakrendelésen van lehetőség attól függetlenül, hogy szükséges-e beutaló a vizsgálathoz vagy sem. Célja a hosszas várakozás elkerülése.
Az előjegyzéses vizsgálat során is előfordulhatnak időbeli csúszások, de ezeket a helyzeteket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kezelni. 
 
Milyen módon kérhet előjegyzést?
·        Telefonon az alábbi számon: (22) 589-515.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy naponta 2-300 hívást fogadunk, ezért előfordulhat, hogy a hívás során várakozni kell. Ne tegye le a kagylót, mert a központ azonnal kapcsolja a szabaddá váló munkatársunkat! A délelőtti órák nagyon zsúfoltak, javasoljuk azt, hogy a délutáni órákban próbálkozzon 19 óráig. A minél könnyebb és gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy a hívás előtt készítse össze a szükséges iratokat, papírokat.
·        Személyesen: a recepción.
   

Milyen adatok szükségesek az előjegyzéshez?

·   Születési idő és hely,  név, anyja neve, TAJ szám, állandó lakcím illetve elérhetőség (vezetékes telefon vagy mobil). Beutaló köteles rendelés esetén pedig a beutaló.

 
Mi történjen akkor, ha az előjegyzési időpontra nem tud eljönni?
Kérjen másik időpont a (22) 589-515 telefonszámon, mert ebben az esetben azonnal adnak újabb időpontot. Kérjük, hogy ezt minél korábban tegye meg, így az ön számára nem megfelelő időpontban más beteget tudunk fogadni! Ez a hosszabb előjegyzési idővel működő szakrendeléseken különösen fontos.
 
Mikor érdemes megérkezni az előjegyzett vizsgálatra?
Az előjegyzési időpontok előtt mindössze 10-15 perccel érdemes korábban jönni, mert ennyi idő szükséges a beteg-beléptetéssel járó adminisztráció elvégzéséhez. A rendelések általában nem érkezési, hanem előjegyzési sorrendben haladnak. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor a vizsgálat szakmailag speciális sorrendet követel meg. Ilyen esetben a rendelés üteme eltérhet az előjegyzési időrendtől.

 

Módosítás dátuma: 2021. március 10. szerda, 17:14